Welkom op de website van APK Riu. Wij zijn het adres voor: Service en Onderhoud, APK-keuring, Plaat- en spuitwerk. Taxaties. In- en Verkoop.
APK Riu is een allround garage met ondersteuning voor vrijwel ieder merk.
Garage Dubelaar was 18 jaar lang een vertrouwd gezicht op Vennelaan 6. Frank Dubelaar gaat nu verder op de Vennelaan 12b/Brink 26 onder de naam Garage APK Riu/De Bandenkoning.

www.facebook.nl/apkriu
Bezoek ook eens onze Facebook pagina!


Laat een beoordeling achter
Garagecode : 7EN77WDe pech onderweg check is een inspectie voor ANWB-leden die bestaat uit het controleren van 27 punten. Indien uit deze inspectie blijkt dat de auto reparatie nodig heeft, dan kan de ANWB-tegoedbon van € 50,- worden ingeleverd.

Klik hier voor de lijst met 27 punten.APK Riu is het montagepartner van www.autobandenmarkt.nl. Op deze website bestelt u heel eenvoudig voordelige banden, ze kunnen bij ons worden bezorgt en wij monteren ze voor u.

Terwijl onze monteurs uw auto aan het keuren zijn kunt u in onze wachtruimte genieten van een lekker kopje koffie of gezellig winkelen. Op loopafstand van onze garage vindt u een groot winkelcentrum met onder andere een Praxis, Gamma, Dekamarkt, Aldi en Action.

Door onze extra grote brug zijn we gespecialiseerd in hoge/lange voertuigen, onder andere het keuren van Caravans en Campers.

apk personenwagens
€ 35,-
apk bestelbussen/campers
€ 85,-
roetmeting
€ 25,-
schade expertise
€ 50,-Controleer hier uw gegevens bij
de RDW: ovi.rdw.nl
Wij bieden u de mogelijkheid om (op afspraak) gebruik te maken van een huurauto in alle soorten en maten. De auto is nooit ouder dan 8 mnd en dus altijd recent en veilig.